Les famílies

Les famílies sou un dels pilars bàsics de l’estructura de l’escola. Cada dia ens confieu els vostres fills i filles i des d’aquí us ho agraïm sabent que sense aquest gran gest la nostra tasca no seria possible.

Amb la certesa que per educar un infant cal establir llaços de respecte i col.laboració entre famílies i mestres, obrim les portes de l’escola a la vostra participació i implicació en el desenvolupament del projecte educatiu. Tal i com s’estableix a la carta de compromís, mestres i famílies ens comprometem a vetllar i a contribuir en una educació de qualitat per als nostres infants des de diferents àmbits:

Les entrades i sortides relaxades ofereixen la possibilitat de compartir una estona del dia de dia dels infants a l’escola. Acompanyar als fills i filles de manera distesa als seus espais, jugar plegats o gaudir de la lectura conjunta d’un conte són algunes de les escenes que podeu viure cada matí. Les entrades i sortides compartides també els permeten als infants explicar-vos què han fet aquell dia i/o llegir plegats el diari d’aula.

Dins les aules les famílies podeu venir a compartir alguna experiència que tingui a veure amb la vida del grup, a explicar un conte, a acompanyar-nos a les sortides…

L’Espai de famílies és el lloc físic per a vosaltres, on podeu passar una estona tranquil.la conversant amb altres famílies, tenir un espai tranquil per alletar als vostres nadons o gaudir de la lectura d’un llibre.

Com tot centre públic les famílies de l’escola s’organitzen a travès de l’AFA i participen fora de les aules a través de comissions mixtes (formades per famílies i mestres) que fomenten el treball conjunt i la implicació de tothom en la vida de l’escola.

https://www.afaeixample1.org/