Petits relats

“Es a través de nuestras propias narraciones como principalmente construimos una versión de nosotros mismos en el mundo, y es a través de sus narraciones como una cultura ofrece modelos de identidad y acción a sus miembros.”

J. Bruner

Documentar  la vida de l’escola és l’acció que ens permet als mestres reflexionar i millorar la nostra pràctica tot observant com els infants actuen, pensen i s’expressen.

Als infants, els relats d’aula, els ofereixen la possibilitat de reviure les seves experiències, veure’s a través de les imatges i paraules, conèixer-se, reflexionar i trobar sentit a les pròpies vivències.

Aquests són relats escrits per l’equip docent que pretenen explicar la vida dels infants a l’escola i que anirem afegint de manera periòdica. Amb aquestes narracions volem mostrar-vos què fan, què diuen, com i què aprenen, com es relacionen, com actuem els adults quan els acompanyem en el que fan,…

Els escrits inclouen breus reflexions pedagògiques que ens ajuden a mirar una mica més enllà del que es veu a primera vista, amb la intenció de difondre i compartir el projecte pedagògic de l’escola.

Us convidem a llegir aquests textos deixant-vos sorprendre per les imatges, les paraules, les emocions, les reflexions dels infants de la nostra escola. Esperem que els gaudiu!

DSC04123
Mira. té el cul vermell!
pastis
El pastís
IMG_20170928_114725
Un munt de lletres
20171002_113123
Un món de colors
un munt de tubs
Un munt de tubs!